Последвай ни!

Безплатна доставка при поръчка над 80 лв

Свържи се нас

Артикулът е добавен

Вземете 20% отстъпка!arrow_drop_up

Методи на плащане

Предлагаме различни сигурни и удобни опции за плащане, за да направим вашето пазаруване възможно най-безпроблемно. Моля, прегледайте опциите по-долу и изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди.

  • Плащане с кредитна или дебитна карта: Приемаме карти Visa, Mastercard, American Express и Discover. Информацията за вашата карта ще бъде обработена сигурно чрез нашия доставчик на платежен портал.
  • PayPal: Можете също така да изберете да платите през вашия акаунт в PayPal. Просто изберете опцията PayPal при плащане и следвайте подканите, за да влезете в акаунта си.
  • Apple Pay: Ако имате iPhone, iPad или Apple Watch, можете да използвате Apple Pay, за да завършите покупката си. Просто изберете опцията Apple Pay при плащане и следвайте подканите, за да завършите плащането си.
  • Google Pay: Google Pay е друга опция за мобилно плащане, която можете да използвате, за да завършите покупката си. Просто изберете опцията Google Pay при плащане и следвайте подканите, за да завършите плащането си.
  • Банков превод: Ако предпочитате да платите чрез банков превод, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти за инструкции как да завършите плащането.

В Homesector приемаме вашата сигурност сериозно и сме въвели стандартни за индустрията мерки за сигурност, за да защитим вашата информация за плащане. Всички транзакции се обработват с помощта на SSL (Secure Socket Layer) технология за криптиране, която гарантира, че вашата информация за плащане се пази поверителна и защитена. Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашите методи на плащане, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти и ние ще се радваме да ви помогнем. Благодарим ви, че пазарувате с Homesector!