Последвай ни!

Безплатна доставка при поръчка над 80 лв

Свържи се нас

Артикулът е добавен

Вземете 20% отстъпка!arrow_drop_up

Информация за връщане

Разбираме, че понякога може да се наложи да върнете продукт и искаме да направим процеса възможно най-опростен за вас.

Приемаме връщания за продукти, които отговарят на следните условия: Продуктът е в оригинално състояние, не е използван, с всички етикети и опаковка. Заявката за връщане се прави до 14 дни от получаване на продукта. Процес на връщане: За да инициирате връщане, моля, изпълнете следните стъпки: Влезте в акаунта си в Homesector и отворете хронологията на поръчките си. Изберете поръчката, съдържаща продукта, който искате да върнете, и щракнете върху „Върни артикул“. Изберете причината за връщането и предоставете допълнителна информация, като снимки, ако е необходимо. След като заявката ви за връщане бъде одобрена, ще получите имейл за потвърждение с допълнителни инструкции как да върнете продукта.

Възстановяване на сумата: След получаване и проверка на върнатия продукт, ние ще възстановим сумата по първоначалния ви метод на плащане в рамките на 3-5 работни дни. Моля, имайте предвид, че таксите за доставка не подлежат на възстановяване. Замяна: Ако искате да замените продукта за различен размер или цвят, моля, следвайте процеса на връщане по-горе и посочете в заявката си за връщане, че искате замяна. Ние ще обработим вашата замяна възможно най-скоро, в зависимост от наличността на продукта.

Връщане на доставка: Клиентът е отговорен за разходите за обратна доставка, освен ако продуктът е дефектен или е изпратен неправилно. Моля, опаковайте продукта сигурно и използвайте проследим метод за доставка, за да гарантирате безопасното му пристигане. Изключения: Не приемаме връщане на следните продукти: Продукти, които са били използвани или променени по някакъв начин. Персонализирани или изработени по поръчка продукти. Продукти, закупени по време на промоционална разпродажба или разпродажба. Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашата политика за връщане, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти и ние ще се радваме да ви помогнем. Благодарим ви, че пазарувате с Homesector!